čtvrtek 25. srpna 2011

Recenze - Alien Hallway


Tato hra se řadí mezi akčně-strategickou-střílečku. Byla vytvořena těmi stejnými lidmi jako Alien Shooter a to Sigma Team Company.







 







Emzáci už běží
V této hře jde o to, zničit všechny nepřátele, na tom by nic nebylo. Ale nepřátel je nekonečně mnoho, dokud jim nezničíte portál. Vaše základna je nalevo, jejich napravo a hurá na ně. Hra nabízí hrstku různých jednotek, které se dají poslat. Jelikož hra každým kolem nabírá na obtížnosti, musíte si také jednotky vylepšovat, což je drahé, ale nezbytné.

Hra má vcelku jednoduchý a dobře udělaný systém, uděláte jednotku na získání surovin a poté další jednotky, které útočí. Musíte také vybírat různé typy jednotek, abyste měli převahu nad nepřáteli. Jak jsem zmínil, je třeba vylepšovat, máte možnost zlepšit jak základnu, tak jednotky a pár věciček okolo. Některé zlepšení vám akorát přidají útok a životy jednotkám, jiné přidají možnost hodit granát, můžete také vylepšit příjem financí, nebo kreditů na vylepšení dalších věcí a podobně, je toho docela dost.

Máte také možnost si sehnat nové mapy na hlavní stránce hry, kam vás hra pošle po dohrání.

Graficky je tato hra na docela slušné úrovni, vzhledem k tomu jak je malá a krátká a není to tvorba nikoho velkého. Je se na co dívat.
 
Ke všem bojům vám zde také hraje dobře položená hudba, což zlepšuje pocity z hraní.

Verdikt: Tohle je zajímavá hra, pokud máte hodinu a nevíte, co by, případně pokud na něco čekáte, tak je to super zabíječ času. Jelikož je zde málo misí a hra dlouho nevydrží. Akce je zde hromada a atmosféra také netrpí.

(+) Dobrý nápad
(+) Grafika, zvuky, prostředí
(+) Jednoduché ovládání
(-) Málo misí
5,5 // 10

Autor: Roman Schenk

Žádné komentáře:

Okomentovat